Neimenovana devojčica i njen izabranik upoznali su se u svojoj desetoj godini i među njima se, kako prenose strani mediji, rodila ljubav, a dve godine kasnije je ona na svet donela zdravu i snažnu devojčicu. Inače, ova mama je najmlađa majka u Velikoj Britaniji, a otac njene bebe – trinaestogodišnji dečak – ipak, nije najmlađi tata.

„Saznao sam da je trudna pre mesec dana. Nisam bio ljut, niti postiđen, već vrlo uzbuđen zbog svega što se dešava. Njena majka i ja nismo znali za vezu, ali deca danas mnogo brže sazrevaju i mi tu ništa ne možemo da uradimo. Sada kada je sve gotovo, kada sam je video u porodilišti emocije su me potpuno savladale. Plakao sam kao nikada do sada”, ispiričao je medijima ponosni deka.

On je dodao da treba gledati napred jer prošlost ne možemo da promenimo, ali da, iako nije kritikovao svoju ćerku zbog začeća u tim godinama, naglasio da će se potruditi da mu njegovo dvoje mlađe dece - devetogodišnji brat i trogodišnja sestra mlade mame, tj. novopečeni ujak i tetka  - podare unučad nešto kasnije.