Kao što se i može očekivati, bogate zvezde za svoju decu kupuju samo najbolje, što je uglavnom i sinonim za najskuplje. U tome ovih dana prednjači poznati muzički producent Sajmon Kauel, koji je za svog sina kupio kolica iz kolekcije "Aston Martin".

Kolica pod nazivom "Silver Cross Surf" koštala su muzičkog producenta i osnivača "X Factor"-a čak 3.300 dolara! Ova ograničena serija u kreaciji "Aston Martin"-a predstavlja mešavinu prefinjenog britanskog dizajna, inžinjeringa, umetnosti i luksuza, a kolekcija je ograničena na 800 komada koji se prodaju širom sveta.

Osnovu ovih luksuznih kolica predstavlja precizna metalna konstrukcija od skupih materijala, obrađenih visokom tehnologijom, koja štite i ljuljaju bebu. Kolica imaju i aluminijumske felne i okvir od eloksiranog aluminijuma i legura magnezijuma, po uzoru na automobil kompanije "Aston Martin" vredan 2 miliona dolara, "One-77 coupe".

Sedište je presvučeno kombinacijom tkanine i kože, ima zaštitnu kopču i jastučiće od alkantare, kompozitnog materijala za oblaganje, a zaštitni krov presvučen je kombinacijom tkanina. Kolica ne propuštaju vetar, imaju odvojivu torbicu za mamu koja se kači kod drške kolica, kao i štit od sunca i kiše za malog mezimca.

U zavisnosti od vremenskih uslova, na kolicima se može skinuti deo koji pokriva bebine noge, spuštanje krova se podrazumeva, a kolica, nakon jednostavnog odvajanja od metalne kontrukcije, se mogu koristiti kao nosiljka. Takođe, lako se odlažu i ne moraju zauzimati mnogo prostora, jer se "noge" kolica mogu sklopiti i lako odložiti bilo gde.

U galeriji pogledajte ova neverovatna kolica i uverite se da će sin Sajmona Kauela imati luksuzan prevoz sa stilom i da će u njemu uživati.

Priredila: Biljana Marković

Ograničena kolekcija dečjih kolica kompanije "Aston Martin" izrađena je po uzoru na model automobila ove poznate kompanije i koštaju čak 3.300 dolara.