Brajan O’Driskol je s reprezentacijom Irske 15. marta osvojio prestižni turnir Šest nacija, a finalnom utakmicom protiv Francuske je okončao internacionalnu karijeru. On je svoju zemlju predstavljao u ragbiju poslednjih 15 godina i vodio je najbolje irske ragbiste u mnoge pobede, zbog čega je postao miljenik nacije.

Međutim, iako je odigrao sjajnu utakmicu i podigao pehar, on je srca ljudi širom planete osvojio na jedan drugi način – nakon meča je posetio jednu dečju bolnicu i odneo trofej jednoj od svojih najmlađih i najstrastvenijih navijačica.

Mihaela Morli je, naime, petogodišnja devojčica koja od rođenja ide na dijalizu i strpljivo čeka transplantaciju bubrega. Ono što čini njeno detinjstvo lepšim jesu pobede reprezentacije njene zemlje u ragbiju, zbog čega je Brajan O’Driskol, nakon osvajanja trofeja, otišao da je obiđe i pokaže joj pehar. Njena radost kada je ugledala ragbistu pokazala nam je još jednom da niko sem dece ne ume da se smeje tako iskreno, tako otvoreno i tako da dirne i najtvrđe srce...