Hteli to ili ne, roditelji su prinuđeni da sa svojim mališanima više desetina puta odgledaju isti crtani  film i zbog toga je neizbežno da im se poneka od zabavnih avantura koje doživljavaju duhoviti i neodoljivi likovi dopadne. Međutim, da li ste ikada čuli da mama i tata mogu da vole neki crtani film više nego njihova deca?

„Zaleđeno kraljevstvo“, čini se, uspeva u tome! Priča o kraljevstvu okovanom večnom zimom i ljubavi između dveju sestara očarala je roditelje širom sveta, a pesma „Let it go“, koja je snimljena za potrebe ovog crtaća i koja je nedavno nagrađena Oskarom, postala je pravi hit mešu mamama i tatama.

Iako su Internet osvojili snimci mališana koji uživaju pevajući ovu pesmu, daleko su gledanije i duhovitije parodije na pesmu „Let it go“, koju pevaju roditelji. Najnoviji porodični video stiže nam od raspevanog tate i još raspevanije mame koji u automobilu pevaju svoju verziju pesme „Love is an open door“, dok njihova ćerka na zadnjem sedištu zeva, čita knjigu, pije sokić i ne obraća pažnju na pesmu iz „Zaleđenog kraljevstva“...

)