Bruklin Endruz imala je tri godine kada je njen otac Toni, nekadašnji član Nacionalne garde Sjedinjenih država, dobio poziv za odlazak u Irak.

Budući da je njegova budućnost bila prilično neizvesna, Toni je odlučio da pokloni jednog plišanog medu svojoj deci kojih je, pored Bruklin, bilo još dvoje. Ovaj (ne)obični poklon ujedinio je njegove mališane i pružio im mnogo radosti u danima kada im je nedostajao. Iz naizgled jednostavnog mede se, po pritisku tastera, čuo snimljen Tonijev glas koji je poručivao : "Kortni, Bruklin i Džesi, sve vas volim".

Tata ovih mališana vratio se kući nakon godinu dana, ali je ubrzo izgubio život na dužnosti u svojoj zemlji. Nešto kasnije, plišani meda Tobi kojeg su Tonijeva deca dobila kao način da se uvek sećaju nežnosti i ljubavi svog oca je nestao. To je naročito teško palo Bruklin, koja je danas četrnaestogodišnjakinja, i kojoj je meda s tatinim glasom pomagao da se oporavi od gubitka.

Kako se navodi u blogu "Dizni parka", Bruklin je, kao mala, učestvovala u trci, a usled žurbe i druženja, shvatila je da je izgubila medu tek kada se vratila kući.

"Gde je Tobi?", zaptikivala je tužno Bruklin. Njena mama otkriva da je devojčica bila skrhana, što je podstaklo porodicu da putem društvene mreže Fejsbuk organizuje potragu za medom.

Međutim, Tobi nije bio samo još jedna izgubljena igračka. On je doživeo pravu avanturu! Čelnici "Diznijevog" parka su ga brzo pronašli i vratili ga devojčici, zajedno s foto-albumom prepunim fotografija koje dokumentuju njegov provod na ovom zabavnom mestu.

"Bruklin je bila van sebe od radosti... Skakutala je od sreće", priseća se mama ove devojčice.

Neodoljive fotografije plišanog mede u zabavnom parku kompanije "Dizni" obradovale su jednu devojčicu koja je mislila da je zauvek izgubila svog medu Tobija, poslednji poklon koji je dobila od svog oca.