Mendi, žena koja je nedavno usvojila devojčicu Ginu, postavila je sliku na svoj Fejsbuk profil sa sledećim potpisom: "Od prvog dana znala sam da je Bog izabrao Ginu za nas. Rođena sam da budem njena majka, a ona moja ćerka."

Ova majka je podstakla Dejv Tomas Fondaciju, preko koje je i usvojila svoju princezu, da fotografiju podeli i na njihovoj zvaničnoj Fejsbuk stranici. I šta se desilo? Ginin sladak osmeh zarobio je toliko srca, da se sajt ove organizacije srušio ubrzo nakon objave fotografije.

Od petka, 7. februara, slika je dobila skoro milion lajkova, podeljena je više od 37.000 puta i imala je oko 13.000 komentara. Ovi podaci pokazuju kolika emocija ona nosi!

"Znam da sam u svojoj trudnoći izgubila bebu jer je Gina čekala na nas. Mi sada ne možemo da zamislimo svoj život bez nje jer ona ispunjava naš život smehom i ljubavlju. Znam da smo svi skloni da odugovlačimo sa ostvarivanjem naših snova, ali drago mi je da mi to nismo stavili po strani. Ovo smo uradili u našim dvadesetim, a nadam se da ćemo se uvek brinuti za decu iz hraniteljskih porodica. Još se nadam i da ćemo do sledeće godine izgraditi veću kuću, pa da ćemo imati više prostora", napisala je Mendi.

Pogledajte fotografiju koja je otopila i najhladnija srca...