Zbog narušenog zdravstvenog stanja i svojih režiserskih poduhvata, američka glumica Anđelina Džoli je izvesno vreme odsutna s ekrana, ali je svoj povratak glumi najavila u velikom stilu – ulogom Grdane, zle vile.

Anđelina će, u novom filmskom ostvarenju režisera Roberta Stromberga, igrati ulogu čuvene zloće iz Diznijevog crtanog filma "Uspavana lepotica" iz 1959. godine. Uz svoju izvanrednu glumu i pomoć veštih maskera i šminkera, ona je uspela da izgleda zastrašujuće i dostojno svog lika. Štaviše, Džolijeva je prošle godine otkrila medijima da su se mališani koji su bili u poseti filmskom setu uplašili kada su je ugledali.


"Odlučila sam da pozdravim decu, ali su ona počela da vrište kada su me videla. Jedan dečak je, čak, zamolio svoju majku da zloj veštici poruči da prestane da razgovara s njim", rekla je tada Anđelina.


Film "Grdana – zla vila" (u original "Maleficent") će se u domaćim bioskopima pojaviti sredinom 2014. godine, a u ulozi princeze Aurore, kojoj će Grdana pokušati da zagorča život, naći će se Eli Fening, mlađa sestra čuvene Dakote Fening.

Pogledajte fotografije na kojima su prikazane scene iz ovog filma...

Popularna glumica i majka šestoro dece okušala se u ulozi zle vile iz devojčicama omiljenog crtanog filma "Uspavana lepotica". Pogledajte kako je, na njoj originalan način, Anđelina uspela da ovaj zastrašujući lik prenese na ekran.