Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Devojčica sa cerebralnom paralizom uspešan foto-model

Holi Grinhau je sedmogodišnja devojčica koja ima cerebralnu paralizu, ali to joj ne smeta da gradi uspešnu karijeru onlajn modela!

 Izvor: Foto: Youtube

Da Holi vlada svetom igrala bi se po ceo dan, najzabavnija osoba na celom svetu je njena mama, a najblesavija stvar koju je uradila je kada se kupala u odeći. Ovo piše na zvaničnom sajtu Holi Grinhau, sedmogodišnje devojčice koja je najnoviji foto-model kampanje konfekcijske kompanije Boden.

Devojčica je privukla pažnju medija jer je veoma retko da se deca sa posebnim potrebama pojavljuju u reklamnim kampanjama. Holi je na rođenju ostala bez kiseonika i ima cerebralnu paralizu. Majka simpatične devojčice ju je odvela na otvoren kasting firme Boden i predstavnici kompanije su izabrali za foto-modela.

Kada se članak o Holi i njenoj "karijeri" pojavio na sajtu Dejli mejl, većina komentara je bila pozitivna i puna podrške za plavog foto-modela. Međutim, bilo je i komentara koji ne podržavaju ovakav način eksponiranja mališana nazivajući ga "iskorišćavanjem dece u komercijalne svrhe". A šta vi mislite o tome?

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica