U Los Anđelesu je 25. oktobra održana žurka organizovana povodom dolazeće Noći veštica.

Među zvanicama su mahom bili poznati, a domaćin ovog okupljanja zvezda bio je poznati biznismen Majkl Meldman, koji je u svom domu ugostio slavne kao što su Leonardo di Kaprio, Hilari Svonk, Martin Skorseze, Paris Hilton, Hilari Daf, Alesandra Ambrozio itd.

Šta je Dan mrtvih?Dan mrtvih, praznik koji se slavi u Meksiku, ali i u nekim drugim kulturama, obeležava se 31. oktobra, 1. i 2. novembra. Reč je o porodičnom prazniku, koji okuplja porodicu i prijatelje, a na ovoj teritoriji se proslavljao i u tzv. prekolumbijskom periodu.

Tema zabave bila je "Dan mrtvih - zastrašujuća žurka" ("Dia De Los Muertos – A Frightful Fiesta"), a time je organizator spojio proslavu povodom Noći veštica s proslavom manje poznatog meksičkog praznika – Dana mrtvih.

Pogledajte u galeriji neke od maski holivudskih zvezda i potražite inspiraciju za sopstveni kostim koji ćete pripremiti za neki budući maskenbal s prijateljima.

Povodom tradicionalnog obeležavanja Noći veštica i meksičkog Dana mrtvih, na proslavi na Beverli Hilsu okupio se veliki broj poznatih ličnosti u maštovitim kostimima. Pogledajte našu galeriju...