Idealan način da mališani, ali i odrasli koji uživaju u animiranim filmovima, naprave pauzu od obaveza jeste odlazak u bioskop.

Za jesen 2013. pripremljena su tri dugometražna ostvarenja, koja ćemo imati priliku da pogledamo u domaćim bioskopima. Premijere svih ovih filmova očekuju se u naredna dva meseca, a trejleri i imena glumaca koji su "pozajmili" glasove likovima obećavaju dobru zabavu.

Padaće ćufte 2

Jedno od ovih ostvarenja je "Padaće ćufte 2", dugo očekivani nastavak filma iz 2009. godine nastao je u produkciji kuće "Sony Pictures Animation".


Među glumcima koji su učestvovali u snimanju ovog projekta su Bil Hejder, Ana Feris i Vil Forte, a nastavak otkačene avanture o mladom pronalazaču Flintu Lokvudu očekuje se u srpskim bioskopima od 24. oktobra.

PageBreak

Slobodne ptice

U saradnji produkcijskih kompanija "Reel FX Creative Studios" i "Realtivity Media" snimljen je film "Slobodne ptice".


Ovaj crtać pre svega privlači pažnju spiskom glumaca na kojem su, recimo, Oven Vilson i Vudi Herelson, a imaćemo priliku da ispratimo priču dve ćurke koje moraju da prevaziđu međusobne razilke kako bi skinule pripadnike svoje rase s porodičnih trpeza.


"Slobodne ptice" moći ćete da pogledate od 1. novembra.

PageBreak

Zaleđeno carstvo

I "Diznijev" studio za animaciju je odlučio da obraduje ljubitelje dobrog filma za najmlađe, a naročito one koji vole epske priče prepune avanture i komedije.


"Zaleđeno carstvo" je film koji se, takođe, očekuje u domaćim bioskopima u novembru 2013, a za njegovu režiju postarao se Kris Bak.


Glas glavnoj junakinji Ani "pozajmila" je američka glumica Kristen Bel, dok je Snežnoj kraljici Ezel interpretirana glasom Idine Menzel.