Član benda "One Direction" pozvan je od strane jedne od najpoznatijih dama modne piste i njenog supruga Randea Gerbera u njihov dom u kalifornijskom gradu.

Mladi pevač je proveo dan zabavljajući se s njenim četrnaestogodišnjim sinom Preslijem i jedanaestogodišnjom ćerkom Kajom. On je za svoje mlađe drugare pravio pice sa šunkom i ananasom, čime se sin manekenke pohvalio na Tviteru, objavivši fotografiju nastalu u kuhinji porodice Kroford-Gerber.

Frontmen jedne od trenutno najpopularnijih muzičkih grupa na svetu, naročito među tinejdžerima, obećao je Sindinoj deci da će sledeći put kad bude prolazio kroz Malibu odvesti svoje prijatelje na surfovanje.

Ipak, devetnaestogodišnji pevač i Presli i Kaja nisu novi prijatelji. Presli se i ranije na jednoj društvenoj mreži pohvalio kako je Hari došao da ga poseti nakon što je izvadio krajnike.

Inače, članovi benda "One Direction" – Luis Tomlison Nil Horan, Zejn Malik i Hari Stajls veoma drže do negovanja odnosa sa svojim obožavaocima. Prošle godine su tako posetili muzički studio Džonija Depa kako bi uživo nastupili samo za uši Lili-Rouz, ćerke holivudskog glumca.