Sajmon Kauel će prvi put postati otac, a vest o vezi sa Loren, suprugom njegovog prijatelja je odjeknula u svim medijima. Dok ih neki osuđuju, njegova majka (87) ne krije zadovoljstvo što će možda postati baka.

"Loren je u desetoj nedelji trudnoće",  potvrdio je izvor blizak supružnicima, ali nije navodio detalje. "Loren i Endru već duže vreme nisu srećni u braku i rade na razvodu. Tek nakon što su se razišli, Sajmon i Loren su postali bliski", dodao je izvor za američki nedeljnik US Weekly.

Kauel se inače godinama druži sa bračnim parom Silverman, i u više navrata je uslikan sa Endruom, Loren i njihovim sedmogodišnjim sinom Adamom. Izvori bliski Kauelu tvrde da trudnoća nije bila planirana i da je on "šokiran", ali da prihvata da je dete njegovo.

Sajmon (53) je ranije javno govorio o tome kako se, najverovatnije, neće ostvariti kao otac, i da ne može sebe da zamisli u toj ulozi.

"Bože, ne. Ne bih mogao da imam decu. Kada bih ih video kako crtaju po zidovima poludeo bih. Sa decom ulazite u rutinu: ustajete svakog dana u određeno vreme, morate da ih slušate. Čak i u momentima kada biste se samo zavukli u ćošak, ćutali i razmišljal", rekao je Kauel u intervjuu 2009. godine.Izvor je otkrio za MailOnline da Loren voli Sajmona i da bi ona želela da se uda za njega.

„Ovo bi mogla biti dobra stvar za Sajmona“, dodaje izvor.