Ulice Njujorka preplavljene su žutim taksijima, ali iako na prvi pogled svi izgledaju identično, jedan se ipak razlikuje. Reč je o taksiju ispunjenim raznovrsnim slatkišima, kojim su najmlađi najviše oduševljeni. 

Na ovu ideju došao je taksista Mansur Kalid, koji je simpatičan posao pokrenuo 2012. godine, nakon smrti svog jednoipogodišnjeg sina. Naime, dok mu je sin bio u bolnici, Mansur je često donosio kafu i slatkiše medicinskim sestrama i posmatrao koliko su ih ovi mali gestovi činili srećnima.

Želeći da ponovo oseti neku radost, Kalid je najpre ostavljao po nekoliko bombona na sedištima svog automobila, a videvši nasmejana lica putnika, slatkiši su prerasli u gomile i Candy taxi je rođen! Ovaj optimistični čovek koji troši više od 300 dolara mesečno na poslastice, kaže da je njegov posao postao još zabavniji od kada je počeo da usrećuje ljude na ovaj način.

Besplatna poslastičanica na četiri točka, u kojoj je zabranjeno jesti išta osim slatkiša, dobila je mnogobrojne male obožavaoce, ali i odrasli putnici iz ovog neobičnog taksija izlaze sa osmehom na licu, proverite zbog čega....