Poznati srpski sportisti Ivana Maksimović i Danilo Anđušić su nedavno postali roditelji, a maleni Filip, koji nema još ni dva meseca, sada je u prilici da proslavi svoj prvi Božić. 

Iako je poznati tata neko vreme bio van kuće zbog obaveza, sada je uspeo da ih bar na kratko odloži kako bi proveo vreme sa svojim najmilijima. 

Porodica uživa u prazničnom veselju, a malenom Filipu je zaista najlepše. Nasmejani mališa uživa sa svojim roditeljima pozirajući ispred jelke.

Ivana se potrudila da ulepša svom sinu ovaj period prelepom dekoracijom, a svoj život je prozvala pravom novogodišnjom bajkom, upravo zbog najlepšeg poklona koji je mogla dobiti - svog sina.

"Okačili smo poslednji ukras, a novogodišnja bajka ove godine je zaista stvarnost jer je u naš život ušao još jedan Anđušić", napisala je ponosna mama ispod slike koju je podelila sa prijateljima na Instagramu. 

Naša uspešna sportiskinja nije propustila priliku i da se sa svojim dečakom fotografiše u novogodišnjem stilu - sa crvenim kapicama, ali i da čestita praznike svim dragim ljudima katoličke veroispovesti.

Roditelji su zaista presrećni i osećaju se blagosloveno što imaju ovakvo bogatstvo kao što je maleni Filip. Ljubavlju i radošću nam pokazuju pravi duh praznika.