Džesika Simpson, američka pevačica i glumica, i njen verenik Erik Džonson, koji su 1. maja 2012. godine dobili ćerku Maksvel Dru, postigli su dogovor sa magazinom Pipl o prodaji fotografija svoje bebe.


Pipl magazin je poznat po tome da plaća velike svote novca poznatim ličnostima kako bi stekli pravo na objavljivanje ekskluzivnih fotografija njihove dece. Navodno su u februaru 2008. godine platili neverovatnih 6 miliona dolara za fotografije blizanaca Dženifer Lopez i Marka Entonija.


Samo par meseci kasnije, Anđelini Džoli i Bredu Pitu platili su 11 miliona dolara za fotografije njihovih blizanaca Noks i Vivien, a poznati glumački par je sav novac poklonio u humanitarne svrhe.

Džesika Simspon kaže da joj se život promenio na bolje otkad je postala majka i da je oduševljena svojom ćerkom. Nedavno je na svom Tviter profilu napisala da je potpuno opčinjena svojom bebom i da se rasplače od sreće svaki put kad pogleda u nju. Na svom oficijalnom sajtu, pevačica se zahvalila javnosti za svu podršku, ljubav i blagoslove koje su ona i njena porodica dobili.