Jedan samohrani tata izgubio je suprugu istog dana kada je dobio ćerku. On je rešio da svojoj ženi, majci svog deteta, oda počast na jedan poseban način.

Naime, u 35. nedelji trudnoće Jasenija Agilar je imala automobilsku nesreću u kojoj je preminula, ali su doktori uspeli da sačuvaju bebicu. Svoje dete nije upoznala, a Džejms Alvares je ostao samohrani tata.

Malo pre nesreće, par je imao trudničko fotografisanje, kada su nastale neke nestvarno lepe slike. Kako bi odao počast svojoj preminuloj supruzi, ovaj samohrani otac je rešio da napravi identične fotografije, samo ovoga puta sa svojom ćerkicom. Tako je prvi rođendan malene Rut obeležen na poseban način. "Danas je godinu dana od gubitka moje supruge, ali je i prvi rođendan naše predivne ćerkice", napisao je emotivni tata.

Adalin je obukla lila haljinicu, baš kao mama prošle godine i fotografisala se sa tatom na istom mestu.

"Ovo putovanje je bilo teško, ali sam ga prošao uzdignute glave. Trudim se da budem najbolji otac svojoj ćerki. Želeo bih da moja supruga bude posebna", rekao je skrhkani tata.

"Adalin, da je tvoja mama ovde, bila bi najsrećnija osoba na svetu. Bila bi toliko uzbuđena što slavi tvoj rođendan. Baš zato sam se postarao da ispunim njene želje. Tvoji mama i tata te vole."