Dok su turski mediji pisali da je brak poznatog para u krizi, oni su radili na proširenju porodice.

Glumica Berguzar Korel, poznatija kao Šeherezada zbog svoje uloge u seriji 1001 noć, i njen kolega i suprug Halit Ergenč, kog pamtimo kao Sulejmana Veličanstvenog, ponovo će postati roditelji!

Par, o kom se mesecima piše da je pred razvodom, sve vreme je ćutao i uživao u svojoj intimi, a nedavno su saopštili da čekaju treće dete.

"Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji Knali Yayi saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik", saopštila je Berguzar putem svog profila na Instagramu.

Sada je raznežila svoje pratioce na društvenim mrežama podelivši vest da čeka devojčicu. Glumica je objavila fotorafiju torte sa ukrasom u obliku bebe sa roze vencem od cveća, a priznala je da "Bog zna koliko je to želela".


Foto: Printscreen Instagram berguzarkorel

"Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna", istakla je ona u nedavnom razgovoru s predstavnicima medija i priznala da se ugojila više nego u prethodnim trudnoćama u istom razdoblju. "Ali to su slatke muke", dodala je kroz smešak.

Pročitajte i...