Nada Macanković nedavno je otkrila da sa suprugom Bojanom Janićem čeka drugo dete, ali i da je vest o prinovi saznala u isto vreme kad je dobila i pozitivan test na virus.

"Sada se osećam odlično i nadam se da će tako ostati do kraja trudnoće", započinje lepa glumica i nastavlja:

"Imala sam koronu na samom početku trudnoće, zapravo u onom momentu kad sam saznala da sam u drugom stanju bila sam pozitivna na virus, ali simptome gotovo da nisam imala. Posumnjala sam jedino zato što su mi se dva člana porodice u to vreme razbolela, muž i tata."

Glumica poručuje da odlično podnosi drugo stanje, kao i da se njen i Bojanov sin, koji je već osvojio publiku u seriji i filmu Južni vetar, najviše raduje prinovi.

"Nisam nimalo zahtevna trudnica, jako sam aktivna i srećna sam što mi telo to još uvek dozvoljava. Tako da dosta šetam i povremeno vežbam", kaže Nada i dodaje:

"Mićko se jako obradovao vestima, dugo je to želeo. On bi najviše voleo da dobije i brata i sestru."

Od kada je saznala da je trudna, glumica je rešila da se povuče iz glume nakratko, te sada vreme ispunjava nekim drugim stvarima.

"Čitam, kuvam, bavim se svojom porodicom i borim se za ono do čega mi je stalo. Recimo, išla sam sa sinom Milutinom na protest za zaštitu životne sredine, mislim da je jako važno da što više podignemo svest o tome koliko nam je priroda ugrožena i da uradimo sve što možemo da je obnovimo i zaštitimo", rekla je poznata glumica.

Pročitajte i...