Velike vesti da Dženifer Aniston postaje majka prvo je saopštila svojim kolegama na snimanju serije "Prijatelji" koja je sve na setu oduševila.

Izvor za portal "Closer" rekao je da je Dženifer obradovala svoje kolege vešću da će postati majka. Aniston je posle dva razvoda odlučila je da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku.

Iako je u medijima često o majčinstvu govorila da se ona oseća ispunjeno i da ne treba da bude majka da bi se tako osetila, izgleda da su se neke stvari promenile.

Naime, glumica je dugi niz godina finansijski pomagala sirotište i odlučila je da usvoji devojčicu. Finalizacija usvajanja se očekuje u junu ove godine.

"Džen je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju", rekao je izvor.

Iako se pre deset godina po medijima provlačila ista priča da će usvojiti dete, sada je sigurna u svoju odluku jer sam proces već traje godinu dana. Velika podrška joj je bila glumica Kortni Koks.

Pročitajte i...