Mlada glumica Anja Alač nedavno je potvrdila lepe vesti - da sa arhitektom i strit art umetnikom Andrejem Josifovskim Pijanistom očekuje dete. Njena majka, glumica Vesna Čipčić prvi put je prokomentarisala srećne vesti i otkrila da se neizmerno raduje unučetu.

"Uloga bake mi je najvažnija uloga u životu i to je za mene najveća sreća i radost", kaže Vesna i objašnjava da li će biti od onih baka koje sve dopuštaju unucima:

"Ne razmišljam preterano o tome da li ću ga razmaziti, kako bude - biće. To kako se budem pokazala i kakva budem baka biće kao i što sam inače, a nadam se radosna i srećna baka."

Njena ćerka Anja i zet Andrej još uvek nisu davali izjave o bebi, ali sreća je nešto što se ne može sakriti. Budući da je na početku trudnoće, a delom zbog epidemiološke situacije, mlada glumica otkazala je sve predstave u kojima igra.

Vesna ističe da ono što je sigurno jeste da će se truditi da bude prijatelj sa unučetom, kao što je kroz odrastanje bila sa ćerkom i sinom.

"Mislim da jesam autoritet svojoj deci, ali sam i njihov prijatelj. Tako ću nastojati da budem i sa unucima sutra", ističe glumica za Blic.

Pročitajte i...