Lako je razumeti da su ljudi preplašeni u doba pandemije i da strahuju od zaraze i posledica, ali glas razuma ipak ne bi smeo da se gubi. Nažalost, to nije bio slučaj u ponedeljak na aerodromu u Orlandu kada je obezbeđenje ispraznilo čitav avion zbog porodice čije je dete jelo jogurt bez maske!

Da, dobro ste pročitali! Avion kompanije Spirit Airlines u potpunosti je ispražnjen zbog četvoročlane porodice, koja ni uz najbolju volju nije mogla da shvati šta je pogrešno učinila.

"Napustite avion. Uzmite svoje stvari i napustite avion. Odbijate da nosite maske i sarađujete", čuje se u videu kako stjuardesa govori članovima porodice, odnosno trudnoj ženi u čijem je krilu devojčica sedela.

Američki mediji su preneli da je obezbeđenje naposletku zaista ispraznilo čitav avion kompanije Spirit Airlines, odnosno da je let prema Atlanti ostalim putnicima omogućen tek nakon dva sata odlaganja.

Predstavnik kompanije sutradan je izjavio da je porodica isterana iz aviona jer su roditelji bili ti koji su pravili probleme i odbijali da na svoja lica ispravno postave maske, međutim to nije ono što čujemo u videu.

Zapis definitivno potvrđuje da je stjuardesa negodovala zbog dvogodišnje devojčice koja je, prema tvrdnjama majke, povrh svega, dete sa posebnim potrebama.

Pročitajte i...