Životne okolnosti neku decu nateraju da ranije odrastu. To je priča i osnovnoškolca iz Banjaluke, koji je odlučio da pomogne svojoj porodici koja se nalazi u teškoj financijskoj situaciji. Za pomoć se obratio svom profesoru Danijelu Mihiću, koji je na Fejsbuku objavio problem dečaka.

"Danas mi dođe zahtev učenika (13 godina) da mu nađem kupca da bakinu Bibliju staru 45 godina. Kaže baka da joj trebaju lekovi, mama ne radi, tata slabo zarađuje, a on hoće da doprinese i olakša im. Zovem njegovog razrednog, on zove majku učenika, koja potvrđuje da je situacija u porodici preteška (dečak nije ni rekao koliko), a njega izjeda što ne može pomoći", pojasnio je profesor.

Uz pomoć razrednog i ostalih nastavnika skupiće se nešto novca za pomoć dečaku i njegovoj porodici.

"Budući da sam mu obećao, pokušaću putem Fejsbuka da pronađem kupca Biblije (kako bih mogao doprineti porodici).

Evo njegove ponude:

Biblija u odličnom, očuvanom stanju iz 1976. košta najmanje 100 maraka. Ako neko slučajno ponudi više, još bolje. Ako je niko ne želi kupiti (jer realno ne vredi toliko i niko nema novca sada), mi ćemo je otkupiti, ali ne mogu ga izneveriti, jer sam mu obećao da ću pokušati da pronađem kupca", dodao je nastavnik.

ДРАГИ ЉУДИ ЕВО РАЧУНА И АДРЕСЕ: broj deviznog racuna je 5550000052247613 (kod za placanje je uslikan u ovoj objavi) i...

Posted by Данијел Михић on Четвртак, 25. март 2021.

Objava je podeljena više od 300 puta i mnoge je dirnula ova priča, pa je profesor objavio i broj računa porodice, kako bi im ljudi mogli direktno pomoći.

Pročitajte i...