Ivana Korab porodila se pre nešto više od mesec dana i na svet je donela svoje prvo dete, dečaka Matea. Tokom trudnoće morala je da se odrekne jedne od najvažnijih stvari u svom životu - treninga.

Po preporuci lekara, smela je da praktikuje samo lagane aktivnosti, što njoj nije bilo lako. Ipak, čini se da devet meseci, koliko je bila manje fizički aktivna, na Ivanin izgled nisu ostavili traga. Ona je danas pokazala kako izgleda 40 dana nakon porođaja i ostavila sve bez daha.

Naime, ona se na snimanju jedne emisije pojavila u cigaret suknji koja stoji samo damama sa savšenom linijom. Iskombinovala ju je s efektnim crvenim čizmicama i majicom u istoj boji, a komentari da izgleda neverovatno su jednoglasni.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

Manekenka često svojim pratiocima na Instagramu deli korisne savete vezane za trening i ishranu, ali se ne libi i da govori o temama o kojoj novopečene mame ne vole da govore, a sve ih muči. Tako je nedavno snimila svoj stomak i istakla da je laž da se kilogrami gube odmah nakon porođaja.

"Kad vam kažu da posle porođaja sve ode odmah - lažu! Ne ode, evo ga. Bukvalno sam u fazonu da li ima još neka beba tu da mi niste rekli. Ali, kažu otići će, nadam se uskoro" šaljivo je rekla Ivana.

Pročitajte i...