Nekadašnja tinejdžerska zvezda i glumica Ešli Tisdejl otvoreno je progovorila o prihvatanju promena na svom telu tokom trudnoće.

Kako je priznala, nije u potpunosti prihvatila svoje "novo" telo, niti ga je smatrala prelepim.

Ešli, koja očekuje prvo dijete sa suprugom Kristoferom Frenčom, nastavila je: "Nemojte me pogrešno shvatiti, tako sam ponosna na svoje telo i tako sam zahvalna što sam mogla da nosim svoje dete. Međutim, kad vidim kako moje telo izgleda potpuno drugačije, još uvek se pomalo zapanjim."

"Kao da se ne prepoznajem u potpunosti", istakla je.

Veruje kako joj je celu situaciju dodatno otežalo to što je stomak jako rano počeo da se nazire, pa su je ljudi često ispitivali da li je sigurna da ne nosi blizance.

"Mislim da promena može biti teška, ali nastavljam svakodnevno da govorim svom telu da ga volim, jer čini toliko veliku stvar i stvara prelepo čudo", rekla je buduća mama i zaključila: "Moram zaboraviti svoj ego i ceniti to da moje telo to uopšte može učiniti. To je stavljanje vlastitih potreba u drugi plan, jer su potrebe moje bebe važnije."

Na kraju je istakla kako veruje da je njeno priznanje pomoglo i drugim mamama koje se slično osećaju, jer ne doživljavaju svi trudnoću kao blaženo stanje u kojem bez pogovora uživaju, prenosi People.

"Važno je shvatiti da svako ima drugačije iskustvo sa trudnoćom", smatra ona.

Pročitajte i...