Yumama portal postoji 20 godina, kao najbolji prijatelj svim mamama i tatama prateći začeće, trudnoću, a potom i celokupno roditeljstvo.

Tokom svih tih godina, stub Yumame je bila jedna žena - glavna i odgovorna urednica Nataša Đorđević Misić. Ona je bila ta koja je bila uz vas kada ste stvarali najveću životnu radost. Ona je bila uz vas i kada ste bili u strahu za svoje dete. Ona vam je davala uvek prave, proverene informacije o svemu što vas je po pitanju roditeljstva interesovalo. Ona je bila i tu da vam pomogne sa problemima lične prirodne i da vam pruži sve moguće informacije.

Zbog nje je Yumama portal danas ono što jeste - jer je Nataša uspela da stvori jednu toplu zajednicu ispunjenu ljubavlju, baš kakva je i ona sama bila. Žena, majka, prijatelj - osoba prepuna iskrene ljubavi prema svima.

Svi smo učili od nje, o poslu, roditeljstvu, a najpre o životu.

Da, stub cele Yumame, ovakve kakvu je znate, bila je osoba koja je svima nama, i celoj redakciji našeg portala, bila mama, Yumama.

Mi ćemo dati sve od sebe da, kao deca naše prve Yumame, nastavimo ovaj put i pružimo vam ljubav, podršku i prave informacije, baš kako bi ona to želela.

Sa tugom u našim srcima vam prenosimo najtužniju vest.

Nataša nas je danas napustila.

Yumama portal je njeno dete, koje će nastaviti da se bori za prave vrednosti i da bude najiskreniji prijatelj svima vama koji se upuštate u svoje životno, roditeljsko putovanje.

Nataša, hvala ti za sve,

Yumama portal