Mnogi roditelji jedno od svoje dece izdvoje kao favorit, prave razliku među njima, a to ne žele da priznaju. Jednom posvećuju veću pažnju, više se brinu o njemu, a veoma često je to toliko očigledno da ne može da se prikrije.

Tako je jedna majka izazvala burne reakcije kada je rekla da ne može da odabere koje dete joj je omiljeno, ali zna koje dete joj je najmanje drago. Naime, ova žena ima troje dece i kako je istakla, svoju najstariju ćerkicu ne može da podnese u svojoj blizini.

I drugo dvoje dece prave ispade, ali njeni je posebno nerviraju. Drugo dvoje obožava, a nju izbegava.

"Nemojte mešati moju nenaklonost prema Lilli i to da je ne volim, jer to nije istina, ja je volim. Ona je moje dete, ali mi se ne dopada. Može da učini bilo šta, a ja je ni tada neću simpatisati", rekla je ova majka.

Anonimna žena objasnila je da je Lillina ličnost problem.

"Lillina ličnost, karakter i osobine koje poseduje se ne dopadaju njenoj majci. Smrknuta je, sebična, drska i neprestano stvara svađu i dramu. To radi i kod kuće i u školi, i uz to odbija da prihvati svoje greške ili da na njima radi", rekla je anonimna žena.

Uprkos tome, Lilli ima mnogo prijatelja i odlično se slaže s bratom i sestrom. Ipak kada mama pokuša da joj da do znanja da mora da odgovara za svoje postupke, devojčica postane frustrirana i izbegava to pod svaku cenu. Zbog toga je ova mama vaspitanje najstarije ćerke prepustila suprugu. On je vodi na sportska takmičenja, zabave, pomaže joj u školi, dok ova majka odmara. 

Takođe, pre nego što je počela da izbegava svoju ćerku, pokušala je da uradi i suprotne stvari. Pokušala je da provodi kvalitetno vreme sa svojom ćerkom i da se zbliže, ali nije uspelo.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)