Snežna mećava razdvojila ju je od bebi četvorki, a kada je konačno uspela da ih vidi, briznula je u plač, a video tog susreta postao je viralan.

Starlin i Bil Kaferata dobili su prošlog meseca četvorke, a kada su čuli da će u Teksasu padati sneg, nisu bili zabrinuti, jer su oboje odrasli u Nju Džersiju, gde su zimske vremenske nepogode uobičajena stvar.

Nažalost, postalo je mnogo gore nešto što su očekivali. Milioni ljudi u Teksasu smrzavali su se u kućama s ograničenim ili nikakvim pristupom električnoj i toplotnoj energiji, piše "Tudej". A Starlin i njen suprug nisu mogli da dođu do dece.

Dok je trajalo nevreme, bebe su bile udaljene više do 40 kilometara od roditelja, na odeljenju intenzivne nege u bolnici "St. David’s North Austin Medical Center". Starlin se porodila u 31. nedelji trudnoće i bebe su od rođenja u ovoj jedinici zdravstvene nege.

"Putevi nisu bile prohodni. Izvukao sam svoj kamion sa prilaza i zaglavio se na tri sata. Bila je to samo zaleđena, ledena olupina", ispričao je Bil.

Osam dana on i njegova supruga nisu mogli da posete ćerke Leonon, Stelu i Frančesku i sina Enza.

"To je bilo apsolutno brutalno. Taj osećaj da ne možeš da dođeš do svoje dece", poručila je Starlin koja je dodala da su medicinske sestre, kao i ostatak osoblja, bili neverovatno predusretljivi i brižni. Omogućili su njoj i njenom suprugu da bebe vide preko videopoziva.

Kada je konačno došao trenutak da uživo vide svoje bebe, tata Bil je taj susret zabeležio kamerom.

@caffsquad

That’s one happy Mama! #Quadruplets#Quads#Multiples#IVF#Infertility#FYP#ForYou#Viral#NICU#RainbowBaby#TexasIceStorm#TexasBlizzard#NICUbaby

♬ Good as Hell - Lizzo

"Izgledali su toliko drugačije. Bili su veće. To mi je bilo jako emotivno", rekla je mama.

U međuvremenu su devojčice Frančeska i Lenon "stigle" kući gde im se veoma obradovala staria sestra Zoi. Očekuje se da im se uskoro pridruže i Stela i Enzo.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)