Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policajac heroj: Spašena šestomesečna beba koja je ostala zaključana u automobilu (VIDEO)

Nakon više neuspelih pokušaja da razbije staklo policajac se dosetio da možda pokuša na drugi način. Pogledajte kako su spasili bebu.

  Izvor: Foto: Printscreen / YouTube Info LIGA Ivanjica

Ispred ivanjičkog Doma zdravlja odigrala se prava drama kada je šestomesečna beba ostala zaključana u autu gde su se nalazili i ključevi kola, dokumenta i mobilni telefon majke. Ne očekujući da će sistem samozaključavanja sam odreagovati, majka je spustila bebu na sedište zatvorila vrata i krenula ka svojima. Međjutim, auto se zaključao.

Povezane vesti

Povezane vesti

Nakon više neuspelih pokušaja da razbiju staklo ili na neki drugi način dopru do bebe u pomoć je pritekao mladi policajac Nemanja Radović iz Radaljeva koji se tu slučajno našao, piše Info liga.

"Sa majkom sam došao kod doktora, pošto je ona bolesna već duže vreme, i čekajući na parkingu, video sam ženu koja obilazi oko svojih kola. Bila je malo uznemirena i bilo mi je sumnjivo da nešto nije u redu. Ona je prišla mojim kolima i pitala me mogu li da pomognem. Svakako sam mogao da pomognem."

"Pitao sam o čemu se radi. Kaže da joj se automobil zaključao dok je dete stavljala u auto i da nije mogla da otvori vrata. Pokušao sam da ih razvalim. Znam da dete može da izgubi dosta kiseonika ako plače, pošto je zatvoren prostor."

Nakon više neuspelih pokušaja da razbije staklo policajac se dosetio da možda pokuša na drugi način. Pogledajte kako su spasili bebu.
Izvor: YouTube

"Pokušao sam da razbijem prozor, nisam mogao. Ona mi je rekla da nema telefon, ne može da se seti nijednog broja, plakala je. Onda sam je pitao ima li rezervne ključeve, bili su kod kuće", objašnjava Nemanja kako je tekao razgovor.

Dalje navodi da se uputio na njihovu adresu po rezervne ključeve, da je brzo vozio kroz grad, sa sva četiri uključena pokazivača pravca, kako bi stigao na vreme.

"Dete je spavalo, ali video sam da je malo bledo. Tu smo ga majka i ja razbudili, ona je bila i dalje uznemirena. Znam kako izgleda to kad se neko uznemiri, nije mogla ničeg da se seti... Pomogao sam koliko sam mogao", rekao je ističući svoju radost da je beba naposletku bila dobro: 

"Baš mi je bilo drago."

Plač bebe pretvorio se u smeh kada su na kraju otključali automobil i izneli je napolje. Zahvaljujući prisebnosti ovog mladog Ivanjičanina čitava priča dobila je srećan epilog.

Pročitajte i:

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica