Večita dilema roditelja prilikom kupovine stvari za bebu jeste šta je najbolje za nju. Šta kupiti, gde kupiti su samo neka od pitanja koja muče mamu i tatu. Tu je, takođe, i pitanje upotrebne vrednosti tih stvarčica, jer roditelji najbolje znaju koliko je važno kupiti proizvod koji je praktičan, jednostavan, koristan i ima širok spektar različitih funkcija i upotreba. Pored toga što mama i tata žele da te stvarčice budu praktične, vode računa i da one izgledaju lepo i moderno.

Kada je reč o kolicima za bebu, mame, uvek teže da ona budu sofisticirana i što luksuznija, jer svim ženama je estetika na prvom mestu. Dok sa druge strane, tate, žele da kolica budu što praktičnija, po mogućstvu da imaju što više korisnih funkcija.

Ove želje nekada deluju nestvarno, ali da one budu ostvarene pobrinuo se brend Cybex sa svojom novom kolekcijom Jewels of Nature.

Mame i tate uživajte sa svojom bebom bez brige da li ćete biti u trendu,a uz to i praktični.

Kolica moraju da odgovaraju uzrastu bebe

Veoma je važno da kolica koja kupujete budu prilagođena uzrastu deteta. Dakle, da izaberete kolica koja mogu da se oblikuju bebinim potrebama kada spava, leži, sedi i važno je da ima istovremeno i udobnu i čvrstu podlogu ispod sebe. Uz kolica brenda Cybex je to i moguće. U svom širokom asortimanu poseduju kolica koja prate vašu decu od rođenja pa sve do oko četvrte godine.

Birajte najkvalitetnije za bebu

Ukoliko želite da vaša beba ima sigurnu, udobnu i kvalitetnu vožnju, kolica brenda Cybex, su pravo rešenje za vas. Impresioniraće vas svojim visokokvalitetnim materijalom, koji bebu štiti od vetra, hladnoće, kiše i sunca. Kao i unutrašnjošću kolica koja je ispunjena najkvalitetnijim pamukom i dušekom od memorijske pene, koja omogućava da bebina vožnja bude udobna i mekana.

Vodite računa o praktičnosti

Cybex kolica poseduju mogućnost transformacije, tako da bebina vožnja bude što udobnija i da najmlađi uživaju u položajima koji im najviše odgovaraju. Jednostavna su i veoma lako se sklapaju i rasklapaju, a ram kolica je kompatibilan sa nosiljkom, sedalnim delom i sa auto sedištem, što je roditeljima jedna od važnih stvari. Da, veoma su praktična.

Pružite bebi luksuznu vožnju

Mogućnost transformacije nije jedina divna stvar, već i to što su veoma prefinjenog i sofisticiranog dizajna, moderna su i ono što ih čini posebnim jeste mogućnost izbora dezena, boje, i raznih detalja.

Mamama je veoma važno da beba ima luksuznu vožnju, a uz ova kolica je to i moguće.

Specijalan dizajn nove kolekcije Jewels of Nature inspirisan je bogatstvima prirode i pruža vam mogućnost da sa vašom beobom istražite svet, zavitite u misterioznu džunglu punu skrivenih tajni i lepote.

Pročitajte i...