Tridesetčetvorogodišnja Ivana J., majka troje dece, peminula je od smrzavanja u ponedeljak u selu Lece kod Medveđe, a njeno telo pronađeno je nakon što je nekoliko nekoliko sati bilo u snegu pored puta.

Ivanino telo, kako pišu pojedini mediji, videli su meštani koji su tuda prolazili autobusom, međutim satima niko nije reagovao, niti pozvao pomoć.

Lekari koji su tek satima kasnije pozvani u pomoć, reanimirali su ženu više od sat vremena, međutim u tome nisu uspeli.

Ivana J. je bila majka troje dece, dva tinejdžera i devojčice od oko pet godina, međutim deca nisu živela sa njom. Zbog brojnih prijava Centru za socijalni rad, da Ivana nije brinula o deci i da je mnogo pila, deca su joj oduzeta. Najstariji dečak je u hraniteljskoj porodici, a srednja ćerka kod babe po ocu. Svo troje dece ima različite očeve.

Ivana je, kako pričaju meštani, imala tešku porodičnu situaciju. Njen otac bio je policajac u Beogradu, međutim vratio se da živi u selu, a onda se ubio. Majka joj se nakon toga preudala.

"Ivana je često išla nekontrolisano po putu i samo pukom srećom je nikad nije udario neki auto", kaže meštanka sela.

"Pričao mi je jedan vozač kamiona da je jednom umalo nije zgazio i da je jedva ukočio kad je video na putu. Rekao je da je bila pijana tad. Sad je pala usred noći i po mrazu i tu je zaspala i smrzla se. Kad su je našli, više joj pomoći nije bilo. Inače je živela sama i vrlo teško otkad je umro tu jedan čovek u selu s kojim je bila u vezi i davao joj pare", kaže meštanka.

Nesrećna žena preminula je od posledica smrzavanja. Iz nadležnog tužilaštva kažu da je njeno telo predato porodici kako bi je sahranili, piše Objektiv.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)