Američka voditeljka i mama Laura Berman je, kao i mnogo drugih roditelja, vreme u izolaciji provodila sa svojom porodicom.

Na početku karantina Berman se tešila činjenicom da će njena dva sina morati da budu kod kuće sa porodicom - sigurni, zdravi i zaštićeni. Ipak, njen život se preokrenuo.

"Mog lepog dečaka više nema", nedavno je objavila Laura na svom Fejsbuk profilu.

Naime, njen šesnaestogodišnji sin Semi je preminuo u njihovoj porodičnoj kući u Santa Monici u Kaliforniji. U nedelju po podne pronašla ga je na podu njegove sobe. Bio je dobar učenik, upisao je fakultet i pripremao se za letnju praksu. A onda se dogodila ova tragična situacija.

Semi je navodno umro od predoziranja ksanaksom, a njegovi roditelji nisu ni slutili da konzumira nedozvoljene supstance ili drogu. Laura veruje da je njen sin lekove kupio preko dilera na aplikaciji Snepčet.

Ispričala je kako joj je prijatelj njenog sina otkrio da je Semi upoznao nekoga putem spomenute društvene mreže i da je preko njega nabavljao lekove koji se inače izdaju na recept.

Policija Santa Monike i dalje istražuje ovaj slučaj i zasad su potvrdili samo to da, zahvaljujući dosadašnjoj istrazi, veruju da su u sve možda bili umešani opasni lekovi.

"Moje srce je potpuno slomljeno i nisam sigurna kako ću nastaviti da dišem", napisala je Berman ističući kako je odlučila sve to da objavi "samo da više ne umre nijedno dete."

Dodala je kako želi ljudima da stavi do znanja da "nevini izazovi koje deca rade" mogu izazvati zavisnost, kao i da se uvek brinula zbog neprikladnih fotografija s kojima se njeni mališani susreću na društvenim mrežama, a nije ni pomišljala na upotrebu droga i nedopuštenih lekova. Naglasila je i da, ukoliko su mališani porasli i stasali, to ne znači da ne treba da ih kontrolišete i ispustite iz svog nadzora.

"Želim da roditelji znaju da moraju da razgovaraju sa svojom decom, da im objasne da stvari koje će dobiti od trgovaca drogom nisu sigurne i da bi ih mogle ubiti", rekla je.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)