Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su u braku već pet godina. Njihov odnos nikada nije bio preterano pompezan i ispraćen u javnosti, jer su oboje takvi da čuvaju svoju privatnost, pa je možda baš to razlog što nam deluju kao idealan par.

Čak i kad komentarišu jedno drugo, to rade dosta suptilno, ali se baš onda vidi koliko im je odnos zapravo izgrađen i stabilan. Jedan od primera toga su reči koje je Bastijan izgovorio u intervjuu za N1 kada je komentarisao kako Ana i on funkcionišu po pitanju vaspitanja dece.

"Kada se deca rode, zaboravite na sve. Za nas je veoma važno da naša deca budu vaspitana i da odrastu na pravi način, da im pokazujemo kulturu i tradiciju naših zemalja, moraju da imaju pravi mentalitet. Da naučite decu da daju, ljudi danas samo uzimaju i ne pokazuju prave vrednosti. Važno nam je da to pokažemo i pomognemo da odrastu", rekao je i dodao da svaki put uživa kad ide u posetu Beogradu, pa je tako dao do znanja ljudima koliko poštuje Anu i njeno poreklo, što je predivno.

"Kada dođemo u Srbiju, nismo samo u Beogradu, putujemo i na druga mesta. Uživam u ljudima, prema meni su jako raspoloženi i predusetljivi, Srbi uživaju u životu, tako da uživam u vremenu u Srbiji", zaključio je i oduševio nas.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger imaju dva sina, Leona i Luku.

Pročitajte i...