Kad ste ćerka Hajdi Klum, za vas će se sigurno naći mesta u modnoj industriji, pa čak i na pisti.

Leni Klum (16) ne mora da brine čine li dizajneri i fotografi uslugu njenoj mami, jer ona je sama po sebi očaravajuća!

Mlada Leni nedavno je svima oduzela dah naslovnicom nemačkog izdanja Voga, a sada je pozirala i za časopis Hunger. Dok je na naslovnoj strani Voga bila sa svojom majkom, ovog puta je na fotografiji sama, a reč je o crno-belim snimcima koje potpisuje slavni modni fotograf Rankin. 

On je, inače, prvi profesionalno fotografisao Leni u maminom naručju kad je bila devojčica.

Kako kažu stručnjaci, očigledna je staloženost koju Leni ima ispred objektiva a, iako se tek nedavno pojavila na modnoj sceni, prognoziraju joj se veliki uspesi, jer se njena prirodna lepota, šarm i jedinstvenost ne dovode u pitanje. Ona već ima i zavidnu bazu obožavalaca, budući da je na Instagramu prati skoro 600.000 ljudi.

"Šesnaest godina je dobar uzrast za modeling", izjavila je Hajdi Klum u razgovoru za Vog, objasnivši zašto Leni nije ranije postala manekenka. 

"Ako vam je dozvoljeno da vozite, možete da imate i nalog na Instagramu i pokažete lice. A to što možete da počnete Vogom je neverovatna privilegija." 

Lenin biološki otac je, inače, čuveni italijanski biznismen Flavio Brijatore, koji se nikada nije interesovao za svoju ćerku niti je priznao očinstvo, a kad je imala pet godina usvojio ju je muzičar Sil, s kojim je njena majka godinama bila u braku.

Pročitajte i...