Nema bolje zabave od crtanja! Sjajno za decu svih uzrasta, jer tako mogu da razvijaju kreativnost i da ispolje ono što im se krije u glavama i srcima. Pogledajte koji je to sjajan poklon za mališane – LCD piši-briši tabla – nećete pogrešiti bilo da su u pitanju mlađa, bilo starija deca, bilo da se radi o dečacima, bilo o devojčicama.

LCD tabla je sjajan način da iznenadite mališane! Po njoj se piše specijalnom olovkom, crteži na njoj bivaju fluorescentni i olovka se nikada ne troši! A znate li kako se sa nje brišu crteži? Jednim jedinim klikom na kanticu na tabli! I onda se može crtati iznova i iznova! Tako ćete naučiti klince i da čuvaju prirodu, jer će zahvaljujući ovoj tabli uštedeti brdo papira, te samim tim drveća, šuma.

Na njoj mogu ne samo da crtaju, već i da pišu, vežbaju zadatke, a biće im interesantnija od papira te će neke stavri koje im teže idu i koje manje vole lakše naučiti.

***Ovu fenomenalnu teblu možete poručiti OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po AKCIJSKOJ ceni od samo 1.490 rsd!***

najkorisnija-edukativna-igracka-lcd-pisi-brisi-tabla-za-razvijanje-maste-i-dobru-zabavu

Foto: Promo

Podloga za crtanje je lagana. Lako se stavlja u torbicu, školsku torbu ili aktovku, tako da je možete koristiti za automobile, avione, restorane i kafiće. Omogućava deci da se fokusiraju, što je veoma pogodno posebno za mame.

Tabla za crtanje se može koristiti kao beležnica koja se može ponovo koristiti, tabla za crtanje, grafičko pomagalo. Savršen je izbor kao poklon za povratak u školu, rođendan ili bilo koju drugu priliku!

***Obradujte mališane i poručite jednim klikom OVDE ili pozivom na 011/6 888 999  po AKCIJSKOJ ceni od samo 1.490 rsd!***