Ešli Grejem, najpoznatija plus sajz manekenka, otkako je postala mama potpuno realno i otvoreno priča o roditeljstvu i svim promenama koje joj se dešavaju.

U ime prvog rođendana svog sna Ajzaka, poznata manekenka je odlučila da izdvoji dvanaest stvari koje je naučila tokom dvanaest meseci roditeljstva.

"Ne mogu da verujem da imam jednogodinjaka", rekla je iskreno mama.

"Naučila sam da volim onako kako nisam verovala da može da se voli. Ljudi ti to govore. Pokušavaju da objasne, ali ti tu ljubav ne znaš dok ne dobiješ svoje dete", rekla je potpuno iskreno.

Nekada je volela da leže ranije u krevet, da spava do kasno, ali je u februaru shvatila da njeno telo "može da preživi mnogo manje sna nego što bi pomislila".

U tom video u kom je izdvojila sve što je naučila, bilo je snimaka i fotografija malenog Ajzaka.

Kada je ceo svet bio u karantinu, ona je shvatila koliko je važno imati pomoć.  "Timski rad je rad iz snova. Hvala bogu što imam ovako savršenog supruga. Zahvalna sam što imam neverovatnu majku", istakla je Ešli.

Kao neko ko svakodnevno podstiče svest o različitosti tela i pozitivnom aspektu fizičkog izgleda, ona se rado prisetila i svih promena koje je osetila tokom trudnoće, ali i posle nje.

"Naučila sam da moje telo može da uradi neverovatne stvari, poput stvaranja deteta", rekla je u julu.

Pročitajte i...