Sidnej Hemet bio je težak samo 450 g prilikom rođenja - što je manje čak i od bočice kečapa. Prvih sedam minuta svog života nije reagovao, a lekari su pokušali u više navrata da ga reanimiraju na razne načine.

Dečačić Sidnej je imao krvarenje mozga, otkazali su mu bubrezi, imao je rupu u srcu i plućne bolesti. Neverovatna želja za životom i čudo su se dogodili, a maleni dečak je polako počeo da dobija snagu i da se oseća sve bolje i bolje.

Lekari su u više navrata isticali da nikada nisu imali posla sa tako malom bebom i da su šanse za njegovo preživljavanje bile veoma male (skoro nikakve).

Posle 184 dana, koje je beba provela na intenzivnoj nezi, izašla je iz bolnice sa skoro 6 kilograma, spremna za predstojeće praznike. Mama Kloi i tata Adam kažu da su presrećni.

Kloi je ovaj radostan trenutak dugo čekala i tim povodom je rekla: "On je naše božićno čudo."

Kada razmislim o svemu što smo prošli, on ne bi trebalo da bude ovde sa nama. Bilo je mnogo puta kada smo pomislili da smo ga izgubili. Ipak, on nije prestajao da se bori. Tako je neverovatan. Čudesnom magijom Sidnej je tu i presrećni smo zbog toga", rekla je ova uzbuđena mama.

U pojedinim trenucima par je pomislio da je ostao bez svog dečaka, ali uprkos svemu on je nastavio da diše, imao je neverovatnu želju za životom i borio se.

Sidnejevi roditelji, braća i sestre dočekali su ga prošle nedelje kući.

Tata Adam je tom prilikom rekao: "Samo želim da se zahvalim osoblju koje je spasilo život Sidneju. Bez njih ne bi bio ovde. Oni su neverovatni."

Izgleda da su čuda moguća, samo ako u njih iskreno verujemo!

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)