Kris i Emili Burns su se odlučili da stvore potomstvo, ali su naišli na prepreku sa začećem.

Naime, nakon dve godine borbe s neplodnošću, par iz Kentakija je odlučio da "usvoji" embione i tako dobije bebu.

Reč je o procesu koji omogućava parovima da usvoje embrione - oplođena jajašca - koja sa njima nemaju nikakvu biološku vezu.

Često su ti embrioni stvoreni i zaleđeni tokom postupka in vitro oplodnje drugih parova, a kasnije donirani ljudima koji ne mogu da naprave sopstvene embrione.

"To je jedini oblik začeća u kojem možete nositi svoju usvojenu bebu", rekla je Emili Burns i dodala da oni sada uživaju sa dečakom koji je usvojen, a njihov.

Inače, kada se embioni zamrznu i čuvaju, oni ne stare. Dakle, iako je sin ovog para Elis star samo dvadeset meseci, na neki je način njegov život započeo pre više od dvadeset godina, o čemu njegova majka s vremena na vreme razmišlja.

"Toliko sam puta razmišljala kako je bio zaleđen u periodu od dvadeset godina, a sada trči po našoj dnevnoj sobi. Naš dečak je bio u zamrzivaču i čekao da ga neko nazove svojim, a sada je naše savršeno malo dete", rekla je Burns.

Takođe, ova mama je istakla kako će biti iskrena prema svome sinu i kada dođe vreme za to ispričaće mu sve o njegovom poreklu i biologiji, kao i vremenu koje mu je bilo potrebno da pronađe svoju porodicu.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)