Da, majčinstvo je teško, naporno je i definitivno može da se poredi sa najtežim poslom. To je potvrdila i Bojana Barović, poznata manekenka i mama dvoje dece.

Supruga pevača Nikole Rokvića često voli da govori o aktuelmim temama, pa se nakon priča o dojenju u javnosti i rušenja različitih tabua o roditeljstvu, okrzla i o ovu važnu temu. 

Rešila je da ohrabri sve mame, da im kaže koliko vrede i koliko znači ono što one svakodnevno kod kuće obavljaju, bile one zaposlene ili ne.

Uz jednu svoju fotografiju sa cvećem, napisala je: 

"Uradite nešto za sebe, makar sitnicu. Kupite sebi cveće, potapšite se po ramenu, ponekad to neće niko drugi do nas samih! Jer ako ste 'samo' mame, to je već dovoljno da vam svima, a i sebi, dam jedan veliki aplauz! I ne, ne morate biti 'zaposlena mama', o tome ćemo neki drugi put, dovoljno je samo da ste sa decom i imate taj najteži posao. Da, najlepši jeste, ali i najteži. Imala sam bezbroj snimanja u životu koja su trajala zauvek i gde smo spavali po stolicama na setu, ali to se završi! Dođe taj vikend, ta pauza, taj odmor kog baš i nema u životu mame. Zato, i kada mislite da ne radite dobro, i kada zaspite plačući jer ste taj dan i previše vikali na decu, znajte da radite nenormalno dobar posao", poručila je mama Bojana. 

Pročitajte i...

Poznati o dojenju u javnosti: Sela bih i na ulicu da nahranim svoje dete (FOTO)