Vojvotkinji od Kembridža Kejt Midlton mnogi se dive zbog vitke figure. Ona je majka troje dece, a u sjajnoj je formi - pa se mnogi pitaju kako održava ravan stomak.

Kejt je oduvek volela fitnes, čak se i pridružila atletičarskom klubu na univerzitetu i igrala je hokej u školi. Ali, čak i uz ljubav prema sportu, mnoge iznenađuje što ima vitku figuru i ravan stomak, kao žena koja je rodila troje dece.

U prošlosti se govorilo da je držala Dukan dijetu, ishranu koja se bazira na niskom udelu ugljenih hidrata. Jedan od elemenata njene ishrane, koji svako ko ima blender može lako da proba, jeste zeleni sok koji pije.

Kejtin napitak ima brojne prednosti, uključujući gubitak kilograma, bolju probavu i manju mogućnost upala. Određeni zeleni sokovi mogu ubrzati metabolizam zahvaljujući svojim sastojcima. Takođe su dobri u povećanju količine određenih minerala i vitamina koje unosite dnevno.

Recept za zeleni sok Kejt Midlton sadrži: kelj, spirulinu, matcha (japanski čaj u prahu), spanać, korijander i borovnice. Jednostavno se samelju u blenderu.

Kelj je niskokaloričan i pokazalo se da sadrži malo proteina i vlakana, što pomaže kod mršavljenja. Utvrđeno je da matcha ubrzava metabolizam, a jedna studija Univerziteta u Mičigenu otkrila je da borovnica pomaže laboratorijskim pacovima da izgube trbušnu masnoću. Spirulina sadrži puno hranljivih sastojaka, uključujući proteine, vitamine B1 do 3, bakar i gvožđe – dok korijander ubrzava metabolizam.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!