"Moja beba Ejmi Džo prišla je tamo gde su joj igračke i počela je da vrišti. Dadilja je pogledala i rekla je da je videla zmiju", ispričala je Kejt Gardner Faust.

Devojčicu je napala zmija Copperhead, odnosno bakrena glava (latinski naziv Agkistrodon contortrixi), koja je endemska vrsta u južnom i istočnom delu Amerike i u Meksiku.

"Povraćala je, jako ju je bolelo. Jedino što sam mogla da uradim bilo je da držim i da pokušam da je smirim i utešim", rekla je mama.

My Precious 19 month old Emmy Joe was bit by this copperhead. Hiding right beside our back door with her toys. Many of...

Posted by Kate Gardner Foust on Среда, 14. октобар 2020.

Zmija je bebu ujela za stopalo, a roditelji su je odmah odveli u Hitnu pomoć. Majka je kasnije na Fejsbuku napisala: "Moju Ejmi Džo, staru 19 meseci, ugrizla je ova zmija. Skrivala se pored naših vrata među njenim igračkama. Mnogi od vas pitali su koliko je velika bila zmija. To je to. Na pitanje u bolnici čime ju je ubio, moj muž Logan ni sam nije znao šta da kaže. Valjda sa prvom stvari koja mu je došla pod ruku, adrenalin ga je poneo. Oboje smo se nadali da je to bezopasna zmija, ali kada se Logan vratio i premestio igračke, srce mu je sišlo u želudac. Molimo vas, proverite igračke svoje dece pre nego što počnu da se igraju njima. Ovo je za nas oboje bio veoma naporan i emotivan proces. Videti svoju bebu kako je boli znajući da ništa ne možete da uradit, jedna je od najtežih stvari koju možete da doživite kao roditelj".

Zahvalila se svima na podršci i dodala da je Ejmi bolje, samo joj je noga i dalje osetljiva.

Pročitajte i...