Supruga fudbalera Predraga Rajkovića Ana ispričala je svoje neobično trudničko iskustvo. Naime, u razgovoru sa blogerkom Anastasijom Đurić otkrila je interesantne detalje o svojoj trudnoći i porođaju.

Na pitanje kako je saznala za svoju prvu trudnoću rekla je da je to bilo kod ginekologa, što i jeste uobičajeno. Ipak njena cela priča je malo drugačija...

"Nisam smela da ostanem trudna, imala sam intervenciju - radila sam silikone u grudima", rekla je mama Ana.

Doktor joj je naglasio da ona šest meseci nakon operacije grudi ne sme da ostane u drugom stanju. Ipak, ona za trudnoću nije znala, tačnije trudnoća nije planirana u tom trenutku. Ana je bila svesna činjenice da ne sme da ostane u drugom stanju, ali ipak se dogodilo..

"Pred put u Izrael sam otišla na ginekološki pregled, na kojem mi je doktorka rekla da vidi nešto", istakla je mama Ana i dodala da se u prvi mah uplašila jer je mislila da ima neku bolest.

Uzbuđeno je upitala šta doktorka vidi na snimku, a ona je srećno odgovorila da vidi bebu. Od operacije grudi do ginekološkog pregleda je prošlo manje od mesec dana, što je bilo veoma opasno za Anu i njenu bebu.


U tom trenutku ništa nije znala, ni šta to znači za njene grudi, da li je to opasno, da li ta operacija može nešto naškoditi njoj i bebi."Jeste li sigurni da sam ja trudna, pitala sam doktorku. Vidim crticu... krenula je da mi objašnjava. Sećam se da sam uplakana izašla iz ordinacije i nisam smela da uradim test na trudnoću", rekla je.

"U tom trenutku ja nemam pojma ništa. Zovem doktora (koji je operisao grudi) i kažem mu: 'Doktore dobar dan, kako ste, Ana kraj telefona, imam jedno pitanje... Ja sam trudna'. Čovek je bio u strahu.

Najveći problem je što prošao veoma mali razmak od operacije, pila sam antibiotike i trebalo je da idem na kontrolu nakon mesec dana", rekla je Ana u razgovoru sa prijateljicom.

Doktor je ostao zatečen informacijama koje mu je Ana u tom trenutku saopštila.

"Rekao mi je samo - Neka ti je Bog u pomoći." 

Uradila je test na trudnoću, videla je jednu crtu i pomislila "nisam trudna". Odmah je to saopštila suprugu i bacila test.

"Sećam se kao julče da je bilo. Prošlo je neko vreme, a ja sam guglala da se raspitam o tome. Dve crte su trudnoća. Ali... iako je jedna tanka, to znači trudnoća na ovom testu. Odlazim i rovarim po kanti, uzimam test i kažem - Rale, mislim da sam ipak trudna", prenosi Ana svoje zanimljivo iskustvo.

Te večeri u Izraelu otišla je da kupi test kako bi potvrdila vest. Kupila je čak pet testova i svaki od njih je pokazivao trudnoću, a ona je tog trenutka shvatila da je definitivno trudna.

"Odlučujemo mi da nikome ne kažemo za trudnoću, a nakon dva sata smo počeli da zovemo ljude i da ih obaveštavamo. Svima smo javili da sam trudna, a ja nisam bila ni na prvom ultrazvuku. Na tako smešan način sam saznala da sam trudna sa Reljom", rekla je kroz smeh.

"Relja je rođen sa obmotanom pupčanom vrpcom dva puta oko vrata, ali sve je bilo u redu", rekla je i dodala da je između dva porođaja bila ogromna razlika. Slušala je priče drugih ljudi koji su je prestravili: "Kako su mi žene pričale, ti umreš na tom stolu i oživiš"."Sve je bilo u redu, cela trudnoća, iako sam malo pre toga imala operaciju."

Ana je naglasila da kod nje nije bilo tako, oba puta se lako porodila i smatra da u te stvari mlade mame ne treba da veruju, jer je porođaj individualna stvar.

Ana je želela da oba porođaja budu u Srbiji, iako su u tom trenutku živeli u inostranstvu. Najvažnije je da je sve proteklo u najboljem redu i da su deca zdrava.

Ona i njen suprug Predrag imaju dva dečaka, stariji sin je Relja, a mlađi Tadija. Obožavaju da vreme provode zajedno, a ona neretko na svoj Instagram profil objavljuje njihove emotivne fotografije.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)