Holivudska glumica i mama troje dece Dženifer Garner je jednom fotografijom izazvala opštu pometnju među svojom Instagram publikom. 

S obzirom da se Noć veštica bliži, mama Dženifer je odlučila da napravi ukrase koji simbolišu ovaj poznati praznik. 

Fotografija na kojoj pozira sa bundevom u kojoj se nalazi manja bundeva izazvala je burne reakcije, a mnogi su posumnjali da je Dženfer želela na kreativan način da otkrije trudnoću.

"Čekaj, trudna si?!", "Da li želiš da nam kažeš da si trudna?", "Da li to znači da nam dolazi mala Dženifer?" samo su neka od pitanja njenih kolega i prijatelja, koja su se nizala ispod fotografije.

Njeni obožavatelji su se na kratko oduševili vešću da će porodica Garner dobiti još jednog člana. Radovanje nije dugo trajalo, jer je Dženifer ubrzo odlučila da stavi tačku na glasine.

"Ne planiram više dece", odlučno je rekla glumica i dodala da nije ni pomislila da bi fotografija mogla tako pogrešno da se protumači.

Mama Dženifer se već drugi put ove godine bori sa nagađanjima koja se odnose na njeno potomstvo. Pre par meseci je publika uočila da joj se nazire stomačić i odmah su pomislili da je reč u trudnoći. Glumica je takve glasine demantovala i istakla da je veći stomačić posledica karantina.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!