Krisi Tajgen i Džon Ledžend su objavili tužne i teške vesti. Izgubili su bebu.

Nakon  što je manekenka nekoliko dana provela u bolnici, lekari nisu uspeli da zaustave obilno krvarenje, što je rezultovalo bebinom smrću.

Manekenka je na svom Instagram profilu objavila emotivnu fotografiju kojom objašnjava svojim pratiocima šta se dogodilo. Tragedija je na Krisi i njenog supruga ostavila veliki trag što se može videti u potresnoj poruci koju je napisala u čast bebe.

"U ogromnom smo bolu koju samo možete da čujete, onom bolu koju nikada ranije nismo osetili", napisala je ispod serije crno-belih fotografija.

"Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo bebi tečnost koja joj je bila potrebna, uprkos kesama i kesama krvi. Jednostavno, to nije bilo dovoljno", napisala je Krisi.

Potresena mama dodala je i da do sada nisu odabrali ime dok se beba nije rodila. Ovoga puta su napravili izuzetak i bebicu su zvali Džek.

"Džek se toliko trudio da bude deo naše male porodice, i zaista će to biti, zauvek", napisala je. "Našem Džeku - tako mi je žao što su prvih nekoliko trenutaka tvog života imali toliko komplikacija, da nismo mogli da ti pružimo dom potreban za preživljavanje. Uvek ćemo te voleti", dodala je u emotivnoj poruci Kris.

"U ovom najmračnijem danu ćemo tugovati i plakati, ali ćemo se grliti i voleti se još jače kako bismo prebrodili to."

Krisin suprug i pevač Džon Ledžend je takođe sa svojim pratiocima na Tviteru podelio nesreću koja im se dogodila. Tom prilikom je podelio Krisinu Instagram objavu i dodao "Volimo te Džek".

Tragedija je duboko potresla manekenku koja i dalje ne može da veruje šta se zapravo dogodilo. Objavom na svom Tviter nalogu Krisi je napisala "Vozimo se kući iz bolnice, bez bebe. Koliko ovo može biti realno." U komentarima ispod objave, su samo reči podrške i iskrenih poruka sažaljenja od strane njenih pratilaca.