Lepa manekenka Krisi Tajgen i njen suprug Džon Ledžend su u ponedeljak proslavili sedmu godišnjicu braka, a niko se nije više radovao tome od njihovihmališana.

Četvorogodišnja devojčica Luna i dvogodišnji sin Majls poželeli su roditeljima srećnu godišnjicu u preslatkom video-snimku.

Video je na svoj Instagram profil objavila tridesetčetvorogodišnja Krisi Tajgen. 

Na video snimku se može videti kako dečica sede na stepeništu, a devojčica je zagrlila brata koji se igrao automobilom. "Srećna godišnjica", uzviknula je malena Luna, a manekenka se slatko osmehnula.

Manekenka je  je u opisu videa napisala: "Srećna nam sedma godišnjica! Četrnaest godina smo zajedno! Volim te druže. Ti si moj najbolji drug. Ti si mi kao brat", našalila se na račun svog supruga.  

Krisi često na svoj Instagram profil dodaje fotografije i video zapise svoje dece, pa je takođe jedan od njih izazvao veliku pažnju. Naime, na tom video zapisu njen sin Majls objašnjava značenje svog creža koji je nacrtao preko svadbene fotografije svojih roditelja. 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

I love it so much

Објава коју дели chrissy teigen (@chrissyteigen) дана 14. Сеп 2020. у 9:13 PDT

U videu ga je manekenka upitala šta je to uradio, on joj je odgovorio: "Naslikao sam mamicu". Tajgen se raznežila i u opisu videa napisala "Volim te puno", a oduševljeni fanovi su komentarisali koliko samo dečak liči na svog tatu Džona. 

Zapratite nas i na Instagramu!