Priča Rosi Lesli i Kita Harnington je započeta na snimanju serije 'Igra prestola', kada su se upoznali, nedugo zatim su se venčali, a sada su objavili i one najlepše vesti - čekaju bebu.

Rosi je pokazala trudnički stomačić na fotografijama za britanski časopis "Mejk" i time otkrila ovu radosnu vest.

Fotografije su objavljene na Instagram profilu modne urednice Ursule Lejk, koja je tom prilikom ispod jedne fotografije napisala: "Poseban tim žena fotografa je napravio seriju fotografija u ovom divnom trenutku kada se Rosi priprema za majčinstvo!"

Rosi je u intervjuu istakla da ona i superug žive u prelepom engleskom selu i da se raduje podizanju porodice baš tu. S obzirom na to da je godinama živela u Njujorku, spokoj i harmonija im veoma prijaju posebno u trenucima kada beba stiže i kada im je potreban mir.

Rosi i Kit svoj privatni život drže u tajnosti, pa je ova vest oduševila njihove obožavaoce. Rosi je poznatija po ulozi Igrit, a njen suprug Kit Harington publici je poznat kao Džon Snežni. Tokom serije su se zbižili, ali veoma interesantan detalj jeste da su oni i u seriji glumili zaljubljen par i borili se za svoju ljubav. 

Zapratite nas i na Instagramu!