Voditeljka emisije Loto Aleksandra Gudelj ispričala je za magazin Gloria o kulinarskim čarolijama koje izvodi za supruga Veljka i troje dece: Milijana, Damjana i malu Emiliju.

"Uvek sam maštala o tome da ću imati veliku porodicu i da ću s ljubavlju za nju pripremati hranu, kombinovati začine i birati recepte. Tako su radile moja mama i baka. Suprug i sinovi su pravi gurmani, meni je to drago. Stariji sin odmah posle škole zove da pita šta ima za ručak, a čak i moj suprug zove s poslovnog puta da vidi šta li sam napravila", rekla je ona za Gloriju. Ne brine o kilaži, jer je brzo vratila liniju nakon sva tri porođaja, ali kaže da jede veoma često.

"Moram da jedem pet puta dnevno, inače se ne osećam dobro. Na dobroj liniji mogu da zahvalim genetici. Dojila sam svu svoju decu, pa je i to doprinelo povratku na staru kilažu. O teretani trenutno ne razmišljam, ali se radujem dugim šetnjama po Adi sa decom" , rekla je ona. Aleksandra je u par navrata isticala da aktivnosti oko dece, trčkaranje non-stop oko njih dopsinose njenoj aktivnosti i njenom savršenom izgledu.
Zapratite nas na Instagramu!

Објава коју дели Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs) дана 20. Мар 2020. у 3:54 PDT