Poznata manekenka Krisi Tajgen objavila je srećne vesti da će postati mama treći put.

U trudnoći se često žalila da je muče jake glavobolje i to je čak podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, ističući da će intervencija botoksom možda rešiti problem.

Pratiocima je pokušala da objasni da se na intervenciju nije samovoljno odlučila, već joj je to preporučio lekar, a plastični hirurzi su se takođe složili da je rešenje za jake migrene možda nehiruški zahvat botoksom. Sama intervencija nije opasna, radi se o metodi stimulacije nerava za osobe koje se bore sa hroničnim problemima i u situacijama kada prepisane terapije i lekovi ne deluju.

 "Imam jako bolne trudničke glavobolje pa sam oduševljena što su mi odobrili korišćenje botoksa na području mišića vrata. Nedeljama sam bila izuzetno loše, ali sad napokon vidim svetlo na kraju tunela", napisala je manekenka na svojim društvenim mrežama, a čitav proces podelila je putem Instagram storija.

Njenim pratiocima se nije svidela vest o intervenciji, zapravo su smatrali da to nije dobra ideja s obzirom na činjenicu da je Tajgen u drugom stanju.

Zapratite nas i na Instagramu!