Svi smo svedoci današnjeg vremena u kojem deca prebrzo odrastaju.Veliki uticaj imaju društvene mreže, mediji i "zvezde" današnjice koje predstavljaju uzore deci i tinejdžerima. Većina devojčica i pre nego što uđu u pubertet, žele šminku, a lutke s kojima su se igrale kao djevojčice su davno odbacile.

Upravo zbog toga je objava mame Latifah Peterson predstavlja pravo iznenađenje. Naime, ona želi da njena ćerka uživa u detinjstvu i igri što duže. Zato je objavila fotografiju dvanaestogodišnje devojčice koja se sa drugaricom igra lutkama.  "Ne znam šta bi dvanaestogodišnjaci trebali da rade, ali u ovome nema ništa loše. Ovo je normalno", napisala je ispod fotografije."Dete sa 12 godina ne nadiograđuje veštačke nokte i ekstenzije i ne provodi vreme na Instagramu. Igraće se sa lutkama koliko god dugo želi jer to male devojčice rade", dodala je u opisu slike.

Objava mame Latifah je za nedelju dana dostigla rekordan broj deljenja, svega 116 hiljada puta je fotografija podeljena od strane njenih pratilaca. Što znači da su se roditelji širom sveta složili sa njenom konstatacijom. Njena priča je mnoge vratila u detinjstvo, a pratioci su joj poručili da treba da bude ponosna na sebe i svoju ćerku, kao i da smatraju da postupa ispravno prilikom vaspitavanja.