Presladak trenutak devojčice koja sa tribina podržava svoju mamu je zabeležen kamerom, a fotografiju je poznata teniserka Serena objavila na svom Instagram profilu. Olimpija često Serenu prati na takmičenjima, štaviše prisustvuje i treninzima i pruža joj bezuslovnu podršku.

Otvoreno prvenstvo SAD je u toku, a gledalaca na tribinama nije bilo, ali Serena Villiams je, uprkos tome, imala navijače koji su je bodrili - trogodišnju ćerku i supruga. Devojčica Olimpija je primećena na tribinama sa svojim tatom Alekisom Ohanianom tokom Serenine utakmice protiv Sloane Stefns u subotu.

U video-zapisu isečenom iz dela turnmira, Olimpia maše mami koja je na terenu i uzvikuje: "Mama!" Kao odgovor na to, Serena je uzela gutljaj vode i uzbuđeno odmahivala ćerkici. Naravno, njena ćerka se nakon toga srećno osmehnula. Alekisova maska je bila ukrašena natpisom "tatina devojčica", koja je takođe privukla pažnju nakon što je razmena slatkih emocija između mame i Olimpije primećena.

"Ovaj trenutak je tako iskren", ESPNV je napisao video na Tvitteru. Vilijamsova je u subotu na terenu govorila o svojoj ćerki Olimpiji, koja ju je bodrila tokom igre. "Nadam se da je videla mamu kako se bori",rekla je u video zapisu prilikom razgovora sa novinarima. 

Vilijamova je takođe govorila o tome kako je biti mama koja se takmiči na turniru: "Presrećna sam što u takmičenju ima toliko mama, očigledno jer sam ja jedna. Imam potpuno nov pogled i poštovanje prema majkama".

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Caption this (MUST SWIPE RIGHT)

Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана 2. Јул 2020. у 3:00 PDT