Dvadesetčetvorogodišnja influenserka Legasi Along odlučila je da svoj porođaj sa trećim detetom podeli sa celim svetom. Svog najmlađeg sina naumila je da rodi u vlastitom kupatilu, tačnije u kadi, bez ičije pomoći i bez bilo kakvih lekova za olakšavanje bola. 

Sve je snimila i objavila na Jutjubu u martu, te video do danas broji preko 700 hiljada pregleda. Njen cilj je da osnaži žene iz celoga sveta.

"Htela sam da svi koje zanima spoznaju što se događa, kakav je osećaj i koliko je moguće biti miran. Porođaj je osnažujući. Nakon toga shvatite da možete bilo šta", kaže Legaci, majka i dvojice starijih sinova - četverogodišnjeg Princa i dvogodišnjeg Romea. 

"Želim da žene shvate da imaju izbor kad je porođaj u pitanju. Naravno, objaviti to na Jutjubu nosi svoje izazove. Prvenstveno je trebalo pobrinuti se da nema golotinje", dodaje. 

Legasi ima svoju firmu koja nudi virtualne doule, žene koje pomažu i podrška su kroz trudnoću, porođaj i period nakon njega. 

"Čak i prvo dete sam rodila bez lekova i bila sam smirena. Babice su bile impresionirane", prisetila se Legaci koja je 2016. počela da se bavi snimanjem videa za Jutjub. U početku je davala savete o trudnoći i porođaju.

Potom je ostala drugi put trudna pa je dokumentovala i trudnoću. Sina Romea je rodila 4. decembra 2017. Tvrdi da je drugi porođaj bio lakši od prvog, jer je znala šta da očekuje. 

Ponovno je ostala trudna početkom 2019. Nadala se da će beba biti ženskog pola, ali je ubrzo usledilo veliko razočarenje, jer je u 12. nedelji trudnoće pobacila. 

"Lekari nisu znali zašto se to dogodilo. Nisam htela ništa da skrivam, te sam snimala i video-snimke o toj temi, iako mi ih je i danas teško da ih gledam. Nisam to učinila zbog sebe, nego zbog drugih", pojasnila je.

Legasi je samo mesec dana kasnije, u aprilu 2019, saznala da je ponovno trudna. Vest nije delila do trećeg meseca trudnoće. Trudnoća je bila zdrava, kao i porođaj koji je usledio 12. januara 2020. 

Dok je babica stigla, Legasi je već držala sina u rukama. Mama i tata su mu dali ime Hiro.

Zapratite nas i na Instagramu!